gallery/logo www.memorydress- passie is de kunst
Passie is de kunst

Memory Dress

Logo Memory Dress

Herinnering sculptuur

Afscheid nemen van iemand die je dierbaar is, is een moeilijke en verdrietige gebeurtenis. Met een herdenkings sculptuur creeër je in jouw woonkamer een speciale plek ter nagedachtenis aan de overleden persoon.

 

Een herinnerings sculptuur is een  gedenk-kunstwerk met een zeer persoonlijke touch. Sommige kledingstukken hebben een emotionele waarde. Door het verwerken van een kledingstuk in een elegant kunstwerk, ontstaat er een kunstwerk met een persoonlijk verhaal, waar alleen jij de achterliggende betekenis van kent. Alle sculpturen worden naar wens en met de hand gemaakt.

 

 

 

Materialen

De zelf hardende klei is licht van gewicht. De stof is verhard met textielverharder en is afgewerkt met een vernislak en blijft daardoor lang mooi en is makkelijk stofvrij te houden.

 

Afwerking - Ik maak hem in jou smaak.

De aangeleverde stof kan zijn originele kleuren en structuur behouden. Ook is het mogelijk om deze te verven in elke gewenste kleur. Hoe soepeler de stof, hoe eleganter het herinnering sculptuur wordt.

De decoratie bepaal je zelf. Hou je van simpel, dan is het mogelijk om het beeld vrij basic te houden. Sommige sculpturen zijn afgewerkt met een laagje cement, waardoor ze een robuust uiterlijk krijgen.

Wil je het eleganter, dan kan het versiert worden met stras steentjes, kant, bloemen of een ander item, dan kan het herinnering sculptuur versierd. Het is zelfs mogelijk om een sieraad in het kunstwerk te verwerken.

 

 

 

 

gedenkkunst - kunst met kleding van overleden persoon - Sculpuur gemaakt van klei, stof, textielverharder en klei

Neem een kijkje in de gallerie, om meer voorbeelden te bekijken van een herinnering sculptuur

gallery/benodigheden art dress maken, memory dress