gallery/logo www.memorydress- passie is de kunst
Passie is de kunst

Memory Dress

Logo Memory Dress

Over mij

Anja Besselink - @Memory dress

Ik hou van sierlijke, elegante vrouwelijk vormen en combineer deze graag met stoere robuuste accenten of juist met lieve romantische accenten. In 2014 ben ik gestart met Memory Dress en vooral in het maken van sculpturen kan ik me helemaal verliezen.  Zoals je in mijn portfolio kunt zien, heb ik er al velen gemaakt en ik vind het geweldig om te zien hoe je creatief groeit en hoe snel je vaardigheden kunt leren. 

Het idee om jurken met een herinnering te maken is ontstaan na het overlijden van mijn moeder. Persoonlijk hou ik niet van foto´s aan de muur of een altaar om iemand te gedenken.

Door de kleding van een dierbare te verwerken in een kunstwerk, ontstaat een sculptuur dat voor een vreemde een mooi object is. Voor mij heeft het beeld een speciale betekenis, omdat er iets persoonlijks in verwerkt is. Iedere keer als ik er naar kijk, denk ik weer met een glimlach aan mams. Dat maakt het beeld extra bijzonder en persoonlijk.

Omdat ik zelf niet van opvallende kleuren hou, zijn alle foto´s op de website vrij neutraal. Is jouw smaak wel kleurrijk, dan maak ik een kleurrijk object voor je. Ik zie het als een uitdaging om jouw smaak en jouw wensen om te zetten in een persoonlijk op maat gemaakt kunstwerk.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden of zoek je aanvullende informatie?

Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Groetjes,

                                                               Anja

                                                          

 

Hallo, mijn naam is Anja en ik vind het fantastisch om met mijn handen mooie sculpturen te creëren. Ik werk hoofdzakelijk met klei, stof en cement.