gallery/logo www.memorydress- passie is de kunst
Passie is de kunst

Memory Dress

Logo Memory Dress

Workshop aan huis

Ontdek de kunstenaar in jezelf!

Workshop op locatie

Ben je op zoek naar een leuke, unieke invulling van jullie vrijgezellen- of vriendinnen- of moeder-dochterdag of groepsactiviteit op locatie, dan is het maken van je eigen sculptuur een aanrader. Samen gezellig bezig zijn en aan het eind van de middag kijkt iedereen vol trots naar haar eigen zelf gemaakte sculptuur. Onder begeleiding zul je zien, dat ook jij het in je hebt om een mooi en vrouwelijk sculptuur te maken. En dat alles gewoon bij jou thuis!

 

Dagindeling

Afhankelijk van de grote van de groep en de beschikbare tijd gaan we een middag aan de slag. De workshop zal ongeveer 4 tot 5 uur duren. Als er minder tijd beschikbaar is, dan zorg ik voor de bodies al klaar zijn en kan er gelijk met de stof gewerkt worden. Talent heb je niet echt nodig, wel een dosis goede zin en een oud kledingstuk. Deze verwerken we in het beeld.

We maken een body van klei en draperen daarna de stof erover heen. Daarna wordt de stof geschilderd en brengen we nog wat applicaties en of bloemen aan. Als laatste verharden we de stof en lakken we hem af.

Een ding is zeker, je zult vieze vingers krijgen en ik adviseer je ook om niet in je mooiste kleding aan de slag te gaan. Maar aan het eind van de middag heb je een uniek zelf gemaakt sculptuur en zul je verbaast zijn van je eigen kunnen.

 

Prijs

De prijs voor de workshop inclusief materiaal is € 49,- per persoon.

Minimale deelname 2 personen - maximaal 6.

Grote groepen in overleg (afhandelijk van de locatie en de beschikbare tijd)

10 kilometer buiten de regio Heerlen bereken ik € 0,25 reiskosten per kilometer

gallery/workshop memorydress- sculptuur maken aan huis - vrijgezellenfeest limburg vrouw